

STRÁNKY JSOU URČENY POUZE K PREZENTACI ZBOŽÍ NA KAMENNÉ PRODEJNĚ KDE SI ZBOŽÍ MŮŽETE ZAKOUPIT ,NELZE JIŽ OBJEDNAT PŘES E-SHOP ONLINE
OMLOUVÁME SE VŠEM ZÁKAZNÍKŮM ŽE JIŽ ZBOŽÍ NELZE OBJEDNAT PŘES E-SHOP VZHLEDEM K ZÁSADNÍ ZMĚNĚ PODMÍNEK PRODEJE ,PRACUJEME NA WEBOVÉ STRÁNCE KDE BUDEME PREZENTOVAT ZBOŽÍ Z KAMENNÉ PRODEJNY V OSTRAVĚ ZÁBŘEHU ČUJKOVOVA 36 ,KDE NÁS SAMOZŘEJMĚ MŮŽETE NAVŠTÍVIT JIŽ TEĎ
O medech s ořechy
Med s ořechy není pouze pochoutkou, jak by se mohlo na první pohled i ochutnání zdát.
Med je sám o sobě převážně složen z jednoduchých cukrů (glukózy a fruktózy) a tyto cukry zaručují medu rychlou stravitelnost – rychlé získání energie pro tělo. S glukózou a fruktózou se rovněž dostávají do těla i všechny ostatní prospěšné látky, které med obsahuje. Jsou to enzymy, vitamíny, minerální látky, antioxidanty a mnoho dalších.
Ořechy jsou stejně jako med původní přírodní neupravenou potravinou. Obsahují celou řadu tělu prospěšných látek (vitamíny, minerální látky, stopové prvky atd.) Nejvýznamnějšími látkami, které se v ořechách vyskytují jsou esenciální mastné kyseliny (známé pod označením jako vitamíny E a F). Tyto vitamíny jsou důležité v celém soukolí organizmu, kde pomáhají ke vstřebávání ostatních vitamínů a minerálních a stopových prvků. Největšího efektu dosahuje působení vitamínů E a F v nervové soustavě. I proto se často ořechům říká „potrava pro mozek“.
Smísením medu a ořechů v jeden celek vznikla výjimečná potravina, která konzumentovi zaručuje příjem kvalitní energie, přísun celé řady vitamínů, minerálních látek, stopových prvků a dalších pro tělo prospěšných složek.
Med s ořechy doporučujeme konzumovat mírně zahřátý (do 45 °C), aktivují se tím enzymatické látky v ořechách a rovněž dojde ke zvýraznění chutí.
informace o výrobku se dozvíte bezplatně na E- mailové adrese svetluseb@seznam.cz