KONTAKT O NÁS PŘIDAT K OBLÍBENÝM
HLEDAT:
e-shop zdarmae-shop zdarma
 
e-shop zdarma
Kategorie
e-shop zdarma AKTUALITY Ochrana osobních údajů
e-shop zdarma AKTUALITY protikuřácký zákon
e-shop zdarma Aktuální informace POŠTOVNÉ
e-shop zdarma ALERGENY INFORMACE
e-shop zdarma Bylinkové oleje
e-shop zdarma Bylinkové oleje Český výrobek
e-shop zdarma Čaje pečené
e-shop zdarma Čokoláda
e-shop zdarma Čokoládová přáníčka
e-shop zdarma Čokoládové figurky
e-shop zdarma DÁRKOVÉ BALENÍ OŘECHY ,OVOCE V MEDU
e-shop zdarma DÁRKOVÉ LÁHVE PRÁZDNÉ
e-shop zdarma DÁRKOVÉ LÁHVE S ALKOHOLEM
e-shop zdarma DORTY - INFORMACE K OBJEDNÁVCE
e-shop zdarma DORTY - NOVÝ KATALOG
e-shop zdarma Dorty z toaletního papíru
e-shop zdarma Erotické cukrovinky(od 18 let)
e-shop zdarma HRNÍČKY ÚŽASNÉ MOTIVY
e-shop zdarma LUHAČOVICKÉ LÁZEŇSKÉ OPLATKY



Reklama:

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Beva obchodní společnost s.r.o.Čujkovova 1726/8 Ostrava 70030 IČ 25852434 (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou email: svetluseb@email.cz
  3. telefon: 724780040
  4. adresa: Čujkovova 1726/8 Ostrava 70030
  5. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor této fyzické osoby.
  6. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

 

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR
  2. Účelem zpracování osobních údajů je vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit

 

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů . 
  2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  • Příjemci osobních údajů jsou přepravci- Zaslat.cz, Česká Pošta, účetní firma Softfinance.cz, správce podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu(e-shop-zdarma.cz/) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu Správce nemá úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

 

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  2. právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  3. právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  4. právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR 
  5. právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  6. právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  7. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů                       Podmínky zabezpečení osobních údajů 
  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

GDPR informace

Zákazník souhlasí ze zpracováním osobních údajů ,prostým odesláním formuláře.Osobní údaje jsou uchovány pouze na dobu nezbytně nutnou a pouze pro účely zpracování a odeslání objednávky.Zákazník se nemusí registrovat

Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo a (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace objednávky,práv a povinností z kupní smlouvy, prostým odesláním objednávky.

Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím  předávány třetím osobám.

Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů určené pouze k zpracování objednávky a dále jen odeslání zboží.

Veškeré e-maily s objednávkou a daty zákazníka jsou po vyřízení a odeslání zakázky vymazány.Data se uchovávají na dobu nezbytně nutnou pouze pro reklama.ci ze strany zákazníka.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018


« »
Řazení:
Na stránce:

« »
Řazení:
Na stránce:
45784 návštěvníků

Tento e-shop využívá systém eshop-zdarma.cz!