KONTAKT O NÁS PŘIDAT K OBLÍBENÝM
HLEDAT:
e-shop zdarmae-shop zdarma
 
e-shop zdarma
Kategorie
e-shop zdarma AKTUALITY Ochrana osobních údajů
e-shop zdarma AKTUALITY protikuřácký zákon
e-shop zdarma Aktuální informace POŠTOVNÉ
e-shop zdarma ALERGENY INFORMACE
e-shop zdarma Bylinkové oleje
e-shop zdarma Bylinkové oleje Český výrobek
e-shop zdarma Čaje pečené
e-shop zdarma Čokoláda
e-shop zdarma Čokoládová přáníčka
e-shop zdarma Čokoládové figurky
e-shop zdarma DÁRKOVÉ BALENÍ OŘECHY ,OVOCE V MEDU
e-shop zdarma DÁRKOVÉ LÁHVE PRÁZDNÉ
e-shop zdarma DÁRKOVÉ LÁHVE S ALKOHOLEM
e-shop zdarma DORTY - INFORMACE K OBJEDNÁVCE
e-shop zdarma DORTY - NOVÝ KATALOG
e-shop zdarma Dorty z toaletního papíru
e-shop zdarma Erotické cukrovinky(od 18 let)
e-shop zdarma HRNÍČKY ÚŽASNÉ MOTIVY
e-shop zdarma LUHAČOVICKÉ LÁZEŇSKÉ OPLATKY



Reklama:

Jakmile si vyberete zboží,vložte ho do košíku.Na horní liště klikněte na košík .Zobrazí se Vaše objednávka .Vyberte platbu .Vyplňte registrační údaje a Vaši adresu.Pokud nám chcete cokoliv napsat ,napište to do poznámky.Odešlete objednávku.

Zákazník souhlasí ze zpracováním osobních údajů ,prostým odesláním formuláře.Osobní údaje jsou uchovány pouze na dobu nezbytně nutnou a pouze pro účely zpracování a odeslání objednávky.

Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo a (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace objednávky,práv a povinností z kupní smlouvy, prostým odesláním objednávky.

Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím  předávány třetím osobám.

Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů určené pouze k zpracování objednávky a dále jen odeslání zboží.

46682 návštěvníků

Tento e-shop využívá systém eshop-zdarma.cz!